برگزیده ها
پیام دکتر زاهدی ریاست دانشگاه در محکومیت حادثه تروریستی گلزار شهداء کرمان

.

بسم الله قاصم الجبارین
آتش حمله دشمن، بار دیگر مسیر و جبهه حق را آشکار ساخت و حجت را برای اهل بصیرت به ارمغان آورد.  بار دیگر ثابت گردید که دشمنان این مرز و بوم علاوه بر ترس از حاج قاسم ، از زائران سردار دلها نیز هراس دارند. ریاست ،اساتید ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور شهرستان نیشابور اقدام ناجوانمردانه حادثه تروریستی گلزار شهداء کرمان را محکوم نموده و مصیبت وارده را به محضر حضرت ولیعصر (عج)، رهبر معظم انقلاب و ملت غیور ایران بویژه خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور تسلیت عرض مینماید و برای شهدا آمرزش الهی و برای مجروحان حادثه شفای عاجل از خداوند متعال مسئلت دارد. اینجانب از عموم مردم فهیم و با بصیرت ،اساتید ،دانشجویان و فرهیختگان موسسات آموزش عالی شهرستان دعوت بعمل می گردد با حضور حماسی در راهپیمایی محکومیت حادثه تروریستی گلزار شهداء کرمان روز جمعه مورخ 15 دیماه 1402پس از حضور در نماز جمعه شرکت نماییم.
با احترام
موسی الرضا شمسیه زاهدی