نشست رئیس دانشگاه با کارکنان اداری به مناسبت دهه مبارک فجر نشست رئیس دانشگاه با کارکنان اداری به مناسبت دهه مبارک فجر
روز دوشنبه 16 بهمن 1402 دکتر شمسیه زاهدی رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان نیشابور با کارکنان اداری طی نشستی دیدار کردند. این نشست با هدف ارائه پیشنهادات و مشکلات حوزه های مختلف دانشگاه برگزار گردید. در ابتدای این نشست دکتر شمسیه زاهدی با تبریک دهه مبارک فجر و یاد و خاطره شهدای انقلاب گرامی داشتند و در ادامه به بیان مشکلات و پیشنهادات خود در حوزه ها و واحدهای مختلف دانشگاه پرداختند. دکتر شمسیه زاهدی رئیس دانشگاه پیام نور نیشابور در سخنانی ضمن تشکر از زحمات کلیه همکاران تقدیر نمودند. وی از همکاران خواستند همواره پیشنهادات خود را به ریاست منتقل نمایند. دکتر شمسیه زاهدی بحث ارزیابی کیفیت خدمات را بسیار مهم دانسته و اظهار داشت این موضوع توسط مسئولین هر واحد با جدیت دنبال شود. رئیس دانشگاه گفت در تشکیل این جلسات ماهانه انتظار می رود همکاران برای رسیدن دانشگاه به جایگاه متعالی خود همفکری نموده و کمک نمایند. در ادامه ایشان گفت انتخابات وظیفه همگانی خصوصا در بین فرهیختگان و یک مسئله حیاتی و سرنوشت ساز یاد کرد و و خاطرنشان کرد: عدم مشارکت انتخابات عواقب نگران کننده و گاهاً جبران ناپذیری در پی خواهد داشت و حضور پرشور همکاران و جهاد تبیین در این موضوع مهم تاکید نمودند.
روابط عمومی دانشگاه پیام نور شهرستان نیشابور