پیام دکتر زاهدی ریاست دانشگاه در قدردانی از حضور باشکوه مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه پیام نور نیشابور، دکتر شمسیه زاهدی ضمن قدردانی از حضور باشکوه و حماسی مردم در انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری پیروزی منتخبان مردم در این دو انتخابات مهم را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل می باشد:

بسمه تعالی
 با سلام و احترام  حضور پرشور ملت بزرگ ایران اسلامی در آزمون سرنوشت ساز یازدهم اسفندماه ۱۴۰۲ بیانگر عزمی راسخ و درک و بینشی عمیق و اتحاد و همبستگی برای کشور بود. این افتخار و شور ملی توسط کسانی رقم خورد که با آگاهی و تدبیر، وحدت را بهترین رمز پیروزی دانستند و با توکل به خدا و تاسی از خون شهدا، همراه دریای خروشان مردم بودند. ایرانیان سرافراز و حماسه ساز با لبیک به ندای مقام معظم رهبری و با حضور پرشور در انتخابات گامی محکم و استوار در تعیین سرنوشت خود برداشتند. به لطف خداوند متعال و با بصیرت مردم فهیم و ولایت مدار شهرستان نیشابور، با انسجام ملی و حضور پرشور و آگاهانه خود در انتخابات دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و دوره ششم خبرگان رهبری،حماسه‌‌ای بی‌‎‌بدیل از مردم ‌سالاری دینی خلق کردند و تصویری شکوهمند و پر افتخار از عزت و عظمت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به رخ جهانیان کشیدند . اینجانب به عنوان نماینده خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور نیشابور از حضور نامزدهای محترم در عرصه انتخابات قدردانی و به نمایندگان منتخب شهرستانهای نیشابور، فیروزه،زبرخان و میان جلگه در دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تبریک عرض نمایم و آمادگی دانشگاه پیام نور شهرستان را در جهت حمایت از برنامه های منتخبین در راه تحقق اهداف والای نظام اسلامی اعلام دارم.
با آرزوی توفیق الهی
موسی الرضا شمسیه زاهدی