اخبار پژوهشی و فرهنگی

تیم فوتسال دانشگاه پیام نور نیشابور مقام سوم مسابقات فوتسال دانشگاه های نیشابور را کسب کرد. در اولین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی شهرستان نیشابور، تیم فوتسال دانشگاه پیام نور نیشابور در مرحله رده بندی با نتیجه 5-2 مقابل تیم دانشگاه دولتی نیشابور به برتری دست یافت و عنوان سومی این دوره از مسابقات را از آن خود کرد. در پایان این دوره از مسابقات که به همت هیأت ورزش‌های دانشگاهی شهرستان نیشابور با شرکت 8 تیم و به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار گردید تیم های دانشگاه آزاد اسلامی ، فرهنگیان و پیام نور به ترتیب مقام های اول تا سوم را کسب کردند. این موفقیت را به ریاست ، اساتید ،کارکنان و دانشجویان دانشگاه پیام نور تبریک عرض می نماییم.
امور فرهنگی و تربیت بدنی دانشگاه پیام نور نیشابور